Faceti cunostinta cu noul World of Warcraft: Cataclysm - VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 decembrie 2010 31 afişări

Magazinele din toata lumea au fost deschise la miezul noptii in 6 decembrie pentru a lasa fanii sa cumpere jocul. In Germania, spre exemplu, in magazinul MediaMarkt din Berlin a fost o competitie, unde consumatorul care avea cel mai frumos costum inspirat din joc castiga Cataclysm.

Best Distribution, companie care distribuie jocuri, a lansat in Romania World of Warcraft: Cataclysm, al treilea expansion al unuia dintre cele mai de succes jocuri online massive multiplayer role-playing, bazat pe abonament lunar.

"Dupa doi ani de eforturi in domeniul dezvoltarii, suntem entuziasmati sa ne aflam la doar cateva zile de lansarea celui mai reusit expansion World of Warcraft de pana acum," a declarat Mike Morhaime, CEO si cofondator al Blizzard Entertainment. "Cataclysm va aduce jocului numeroase noutati din punct de vedere al continutului si va schimba fata Azeroth-ului pentru totdeauna. Asteptam cu nerabdare sa sarbatorim aceasta lansare cu jucatorii din intreaga lume."

Primele doua expansion-uri World of Warcraft, The Burning Crusade si Wrath of the Lich King, au intrecut toate recordurile de vanzari la momentul respectiv al lansarii. In Cataclysm, tinutul Azeroth se va schimba pentru totdeauna prin intoarcerea celui cu chip de dragon, Deathwing.

Jucatorii vor explora zone ce le-au fost odata familiare, dar care acum au suferit modificari in urma devastarilor si sunt presarate cu noi aventuri. In efortul de a supravietui cataclismului ce a cutremurat planeta, doua noi rase disponibile - Worgen si Goblins - se vor alatura luptei dintre Alliance si Horde. In drumul lor spre atingerea noului level cap 85, jucatorii vor descoperi locuri noi, vor acumula noi niveluri de putere si se vor infrunta cu insusi Deathwing intr-o lupta ce va hotari destinul lumii intregi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
World of Warcraft,
Cataclysm,
joc
/business-hi-tech/it/faceti-cunostinta-cu-noul-world-of-warcraft-cataclysm-video-7788349
7788349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.