Endava angajează un director londonez

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2014 248 afişări

Compania de servicii IT Enclava l-a desemnat pe specialistul londonez Kelly Fegan, fost executiv al Heath Lambert, unul dintre liderii europeni în domeniul asigurărilor şi reasigurărilor, la conducerea diviziei de soluţii software dedicate acestei industrii. Fegan va fi responsabil de livrarea cu succes a soluţiilor software către clienţii din industria de asigurări şi de extinderea activităţii companiei cu clienţi din acest sector.

Endava  angajează un director londonez

Cu aproape 30 de ani de experienţă pe piaţa de asigurări din Londra şi în sectorul IT, Kelly Fegan aduce echipei Endava un plus de expertiză în domeniul asigurărilor şi al managementului schimbării în tehnologia informaţiei.

Înainte de a se alătura Endava, Kelly Fegan a fost directorul RI3K, serviciul global de tranzacţionare a (re)asigurărilor, unde a fost responsabil pentru toate activităţile comerciale, inclusiv inovarea de produs, business development, furnizarea de servicii şi managementul relaţiilor cu clienţii, şi a livrat servicii de top către mai mult de 7.000 de specialişti în asigurări, din 42 de ţări. Anterior, Fegan a ocupat diferite poziţii executive, precum Group Claims Director, Group Compliance Officer sau Legal Director, în cadrul agenţiei de brokeraj Heath Lambert, membră a grupului Lloyd’s, lider european în domeniul (re)asigurărilor.  

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000 cu  peste 1.400 de angajaţi în cele opt sedii din Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste peste 40 de milioane de lire sterline/50 de milioane de euro. Compania livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii mari din domenii cum ar fi bănci, asigurări, plăţi electronice, retail, telecomunicaţii, media şi publishing. Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicaţii Software, Servicii Cloud.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/endava-angajeaza-un-director-londonez-11998044
11998044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.