"Electronista" Lady Gaga socheaza Las Vegas. Gadgeturile divei cuceresc SUA - VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 ianuarie 2011 35 afişări

Lady Gaga a dezvaluit o colectie proprie de gadgeturi in cadrul Consumer Electronic Show, cel mai mare targ de tehnologie din lume care are loc la Las Vegas. Lansarea a avut loc la aproape un an de cand populara cantareata a devenit directorul de creatie al companiei Polaroid.

Numite "Grey Label by Haus of Gaga", gadgeturile lansate de Lady Gaga sunt o pereche de ochelari care au camera foto incorporata, o imprimanta mobila si o camera foto Polaroid. "Aceasta este prima pereche de ochelari de soare cu care poti face si fotografii", a spus Lady Gaga in momentul in care a dezvaluit publicului ochelarii GL20.

Acestia pot face poze si pot inregistra filmulete, care mai apoi sunt stocate in memoria incorporata intr-una din casti. Casca poate fi apoi indepartata si conectata prin USB la un printer pentru a scoate imaginile. De asemenea, ochelarii au cate un ecran in fata fiecarui ochi prin intermediul carora utilizatorii pot vedea imaginile inregistrate. Lady Gaga a spus ca in crearea acestui produs s-a inspirat de la o pereche de ochelari pe care i-a purtat in trecut la un turneu.

Cel de-al doilea produs, imprimanta mobila GL10, va fi disponibil in martie la pretul de 150 de dolari si poate fi conectat prin intermediul Bluetooth cu orice telefon mobil. Imprimanta are un cartus care ajunge pentru a printa zece coli. De asemenea, Lady Gaga a lansat si o camera foto Polaroid, care face poze instant, dar pe care le si inregistreaza digital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
special,
marketing,
it,
Lady Gaga,
Polaroid,
ochelari
/business-hi-tech/it/electronista-lady-gaga-socheaza-las-vegas-gadgeturile-divei-cuceresc-sua-video-7870838
7870838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.