Apple va prezenta noul iPhone 6 pe 9 septembrie. La ce să ne aşteptăm?

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 august 2014 671 afişări

Data de lansare a noului iPhone ar putea fi 9 septembrie, dată la care compania a anunţat un eveniment cu participarea presei. Data se înscrie în linia precedentelor lansări, care au avut loc tot în prima decadă a lunii septembrie.

Apple va prezenta noul iPhone 6 pe 9 septembrie. La ce să ne aşteptăm?

Câteva întrebări cheie care trebuiesc puse:

Vor fi unul sau două telefoane? Până acum au apărut informaţii legate de un model cu ecranul de 4,7 inci şi unul de 5,5 inci.

Unde vor fi scoase la vânzare primele telefoane? Şi la ce dată? Anul trecut iPhone 5S a apărut iniţial în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Porto Rico, Singapore şi Marea Britanie, la câteva zile după evenimentul de prezentare. În carul în care Apple va resprecta acelaşi calendar, noul iPhone ar trebui să apară la vânzare vineri, 19 septembrie.

Va include Apple în oferta sa şi un "portofel electronic"? Se pare că da, compania a negociat cu companiile din sectorul de plăţi posibilitatea ca deţinătorii de iPhone să poată plăti cu acesta în magazine.Va exista şi un iWatch? Poate, dacă va fi vândut ca un accesoriu al telefonului.

După această lasnsare, va trece Apple în altă fază de creştere? Până în prezent vânzările au stagnat, deşi compania este în continuare profitabilă. Nişte telefoane cu display mărit vor concura mai bine cu Samsung şi alte dispozitie ce folosesc Android. De văzut în ce măsură cota de piaţă a Apple va creşte.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/apple-va-prezenta-noul-iphone-6-pe-9-septembrie-la-ce-sa-ne-asteptam-13042793
13042793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.