Cel mai nou serviciu Telekom. Cum îţi poţi cumpăra cele mai noi telefoane în rate

Autor: Florin Casota Postat la 15 martie 2018 382 afişări

Telekom Banking anunţă lansarea serviciului de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziţionate de clienţi persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel naţional.

Cel mai nou serviciu Telekom. Cum îţi poţi cumpăra cele mai noi telefoane în rate

Astfel, oricine este interesat de achiziţionarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă şi comisioane (0%), dacă ratele sunt achitate în termenul de plată.

Clienţii primesc pe loc aprobarea finanţării şi beneficiază gratuit de cont curent şi card de debit instant, oferit pe loc în magazinele Telekom Romania.

“Lansarea serviciului de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile este încă un pas pe care Telekom Banking îl face către procesul de digitalizare a pieţelor şi a consumatorilor. Vom continua, împreună cu Alior Bank, partenerul nostru în acest proiect financiar digital, să ne creştem business-ul pe piaţa din România. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate în acest an”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

“Prin oferta Telekom Banking, clienţii Telekom Romania au la dispoziţie o nouă modalitate avantajoasă de plată a telefoanelor pe care le achiziţionează în reţeaua de magazine Telekom, prin accesarea unei finanţări pe loc, chiar în magazin”, a declarat Urszula Krzyżanowska, Deputy CEO Alior Bank.

Prin oferta Telekom Romania, clienţii îşi pot achiziţiona în 24 de rate egale, fără dobândă, orice telefon împreună cu un abonament începând de la 5 euro / lună, TVA inclus, care oferă minute naţionale nelimitate şi Internet nelimitat 4G.

Preţul de 5 euro / lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienţii care deţin sau îşi activează cel puţin un serviciu fix Telekom. Clienţii care nu deţin şi un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la 7 euro / lună (TVA inclus).

Telekom Banking este un  proiect financiar digital, dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank, oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare, accesibile online şi în magazinele din reţeaua Telekom. Clienţii au acces la o gamă de operaţiuni bancare şi la o nouă soluţie pe piaţa românească, platforma de Schimb Valutar Online, prin care pot beneficia de cursuri de schimb avantajoase.

Telekom Banking a fost lansat în România în octombrie 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.