Cel mai vanat bancher: Erste Bank cauta un presedinte executiv pentru BCR

Postat la 11 februarie 2008 1 afişăre

Austriecii au ajuns la concluzia ca le trebuie un nume local de anvergura, dar se uita si la straini

Austriecii de la Erste Bank, actionarul majoritar al BCR, sunt in plin proces de triere de CV-uri si referinte pentru selectarea celor mai potriviti candidati pentru pozitia de CEO al celei mai mari banci romanesti, afirma surse bancare.

In prezent, interimatul de dupa demisia lui Nicolae Danila este asigurat de Manfred Wimmer, fostul director de strategie al Erste. Durata interimatului nu a fost clar definita, insa sursele citate afirma ca Wimmer nu si-ar dori un mandat integral la BCR, din considerente de ordin personal, preferand vechea sa pozitie la Erste. Wimmer a confirmat ca austriecii cauta unui succesor definitiv pentru Danila.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/cel-mai-vanat-bancher-erste-bank-cauta-un-presedinte-executiv-pentru-bcr-2375483
2375483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.