Cea mai mare oferta pentru preluarea Asiban, 350 mil. euro

Postat la 24 martie 2008 23 afişări

Acesta ar putea fi cel mai mare pret platit pana acum pentru o companie de asigurari de pe piata locala: 1,9 euro pentru un euro cifra de afaceri

Lupta pentru preluarea Asiban, cel de-al treilea jucator de pe piata locala a asigurarilor, le-a adus oferte-record actionarilor, cu valori cuprinse intre 310 si 350 de milioane de euro, au declarat pentru ZF surse din piata.

Cele patru banci care detin fiecare cate 25% din Asiban - BCR, BRD-SocGen, Banca Transilvania si CEC - au primit la sfarsitul saptamanii trecute cinci oferte angajante pentru preluarea asiguratorului de la grupurile AXA (Franta), Groupama (Franta), Eureko (Olanda), Aegon (Olanda) si Generali (Italia).

Click aici pentru a citi mai multe amanunte.

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/cea-mai-mare-oferta-pentru-preluarea-asiban-350-mil-euro-2479593
2479593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.