Zapada si viscolul au dat peste cap traficul aerian si feroviar

Postat la 04 ianuarie 2008 1 afişăre

Joi, o parte a Romaniei s-a inchis din cauza vremii. In urma ninsorilor abundente, traficul aerian a fost bulversat, iar cel feroviar a avut serios de suferit

Este tabloul perfect al unei crize gestionate stangaci de catre autoritati. Oficialii au oferit explicatii putine, dupa ce oricum mii de romani au rabdat in frig, fara apa si mancare. Multe trenuri au ajuns la Bucuresti cu intarzieri considerabile. Au asteptat si opt ore sa intre in Gara de Nord. In plus, timpul a trecut chinuitor de greu. Asta si pentru ca in unele trenuri nu a fost pic de caldura in compartimente.

 

Trenul International Budapesta-Bucuresti a ramas blocat cateva ore la Peris. Indignati, calatorii au filmat momentul, transformandu-se in jurnalisti de ocazie. Aceeasi situatie si in trenul Vatra Dornei Bucuresti. Calatorii au stat in frig mai bine de 14 ore. Personalul de Ploiesti care ar fi trebuit sa ajunga in Gara de Nord, in jurul orei sapte, joi dimineata, a sosit abia pe la 12.30. Oamenii erau in pragul disperarii.

Amanunte pe www.protv.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/pro-tv/zapada-si-viscolul-au-dat-peste-cap-traficul-aerian-si-feroviar-2322222
2322222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.