Sportul şi show bussiness-ul, reţete sigure de îmbogăţire pentru tineri

Postat la 06 decembrie 2007 1 afişăre

Aceasta este concluzia editoriilor de la revista Forbes, care i-au inclus într-un top pe tinerii care au făcut averi înainte de 25 de ani. Pe primele 20 de locuri găsim celebrităţi din baschet şi fotbal american, vedete rock şi chipuri cunoscute de pe marele ecran.

Baschetbalistul echipei Cleveland Cavaliers, LeBron James, a câştigat anul acesta 27 de milioane de dolari şi se alfă în fruntea topului. El este urmat în clasamentul revistei Forbes de alţi doi sportivi: jucătorul de fotbal american Reggie Bush, cu 24 de milioane de dolari, şi jucătoarea de tenis Maria Sharapova, cu 23 de milioane de dolari.

Urmează o înşiruire de tinere vedete ale marelui ecran, deschisă de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen. În 2007, ele au câştigat 17 milioane de dolari, ocupând locul 5 în clasamentul revistei Forbes. Nici Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter, nu s-a descurcat prea rău anul acesta: el a câştigat 15 milioane de dolari la doar 18 ani, ajungând pe locul 6 în top.

Mai multe pe www.protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
showbiz,
protv,
dezvoltare,
tendinte,
lifestyle
/articolul-zilei/pro-tv/sportul-si-show-bussiness-ul-retete-sigure-de-imbogatire-pentru-tineri-1076179
1076179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.