"Prima casa", doar pentru cei cu salarii mari!

Postat la 25 mai 2009 7 afişări

Proiectul "Prima casa", prin care Guvernul intentioneaza sa garanteze creditele ipotecare ale romanilor fara locuinta, ii ajuta numai pe cei cu salarii bune.

Asta pentru ca normele actuale ale bancilor comerciale permit o indatorare lunara ce nu poate depasi jumatate din venituri. In Romania, dobanzile la creditele ipotecare in euro sunt cuprinse intre 6 si 13%, in timp ce dobanzile anuale efective, care includ si comisioanele, ajung chiar si la 20% pe an. Chiar daca luam ofertele mai bune, putem constata usor ca la un credit de 60.000 de euro luat pe 25 de ani, rata lunara pe care trebuie sa o plateasca un client depaseste 500 de euro.

Cititi mai multe pe www.stirieprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Prima casa,
Guvern,
credite ipotecare,
pro tv
/articolul-zilei/pro-tv/prima-casa-doar-pentru-cei-cu-salarii-mari-4447808
4447808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.