Companiile care nu au datorii pot cere bani de la stat pentru salarii

Postat la 01 aprilie 2009 12 afişări

Incepand cu data de 31 martie, orice companie din Romania care nu are datorii poate cere bani de la stat pentru plata salariilor.

Ministerul Muncii a lansat un program valabil pana in 2010 prin care firmele pot primi subventii pentru fiecare lucrator angajat.

Autoritatile incearca astfel sa reduca din efectele crizei economice.

61 de milioane euro pentru angajarea de personal si subventii pentru 15 000 nou angajati.

Orice firma inregistrata in Romania, indifent ca are un singur angajat, 10 sau 300, atata vreme cat nu are datorii la stat si nu risca sa intre in faliment, poate primi bani pentru salarii intre 50 si 75%.

Practic, angajatorii trebuie sa trimita un proiect pe site-ul Fondului Social European in care sa explice de ce si pentru ce au nevoie de finantare.

In functie de numarul lucratorilor si de posturile ocupate, firmele pot lua cel mult doua milioane de euro, dupa principiul "primul sosit, primul servit".

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Aflati aici daca mai e loc de cresteri pentru salarii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Salarii,
campanii,
pro tv
/articolul-zilei/pro-tv/companiile-care-nu-au-datorii-pot-cere-bani-de-la-stat-pentru-salarii-4126199
4126199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.