Batalie pe romanii care nu si-au ales inca pensia privata obligatorie!

Postat la 21 ianuarie 2008 1 afişăre

Fondurile de pensii cu putini adepti cer acum modificarea legii si vor ca statul sa le dea cadou cate 30.000 de clienti. Propunerile au starnit reactii dure din partea marilor jucatori de pe piata

A inceput numaratoarea finala a clientilor care si-au ales pensia obligatorie. Daca timp de patru luni cele 18 fonduri de pensii s-au luptat pentru milioane de adepti, acum batalia finala se va da pentru cei aproximativ 500.000 de romani care nu au semnat inca.

Acestia urmeaza sa fie repartizati fondurilor dupa cota de piata. Cum sunt trei companii care au atras peste 60% din totalul de clienti, celelalte 15 vor sa-i imparta doar intre ele pe codasi. Marii jucatori se opun si ameninta cu sesizarea Comisiei Europene.

Detalii pe www.protv.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/pro-tv/batalie-pe-romanii-care-nu-si-au-ales-inca-pensia-privata-obligatorie-2343027
2343027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.