Un gigolo de inca doua parale

Postat la 10 octombrie 2005 1 afişăre

European Gigolo (Deuce Bigalow: European Gigolo), continuarea pseudosuccesului "Un gigolo de doi bani", indeplineste toate conditiile pentru a fi inscris in categoria filmelor insipide: o combinatie ideala de glume puerile, un scenariu pe masura si o poveste mai putin inspirata.

European Gigolo (Deuce Bigalow: European Gigolo), continuarea pseudosuccesului "Un gigolo de doi bani", indeplineste toate conditiile pentru a fi inscris in categoria filmelor insipide: o combinatie ideala de glume puerile, un scenariu pe masura si o poveste mai putin inspirata.

 

La cinci ani de la primele sale aventuri ca gigolo pe marele ecran, Deuce Bigalow (Rob Schneider) reapare sub aceeasi imagine de tip naiv, pasionat de pesti si care are parte in meseria sa doar de partenere ciudate. In principiu nu s-a schimbat deloc. Iar noutatea, pe care e si construita povestea, adusa de "European Gigolo" e faptul ca lui Bigalow ii arde de perfectionare.

 

La varsta la care colegii sai de bransa se gandesc la pensionare, Bigalow, inca un incepator in secretele meseriei de gigolo, pleaca in Anglia, la o scoala de profil, unde este pregatit pentru a-si dezvolta potentialul de "prostituata masculina". Ce se va intampla de aici inainte e usor de anticipat. Adevarul este ca nu trebuie sa te astepti la foarte multe din partea gigolo-ului european, iar atunci vei fi satisfacut deoarece vei primi exact ce te astepti. E drept, nu te astepti sa descoperi o societate secreta de gigolo, insa nu te surprinde ca rangul lui Bigalow in aceasta societate e foarte mic. Pe de alta parte nu te astepti nici ca cineva sa aiba o problema cu cadetii "prostituati" de rang inalt si sa-i ucida in serie, dar e la mintea cocosului ca Bigalow va incerca sa descopere cine e autorul misterioaselor crime.

 

 Practic aceasta este povestea din continuarea aventurii celui supranumit un gigolo de doi bani. Unde e partea amuzanta, caci pana la urma e vorba de o comedie? Probabil ca, in afara de replicile, cateva e drept haioase, care te pot face sa razi daca nu cumva ai vazut prima parte si daca ti-e de dor de poantele pe care le auzeai prin gimnaziu, filmul a fost catalogat drept comedie datorita clientelor de care are parte Bigalow. Cu alte cuvinte, hohotele de ras, ar trebui sa fie provocate de Katrina, o tanara care si-a pierdut nasul intr-un accident de masina, care i-a ucis fratele sau de alte cliente ale lui Bigalow: o surda sau  o femeie cu o gaura in gat. Va distrati deja?

 

Deuce Bigalow: European Gigolo

Regia: Mike Bigelow

Cu: Rob Schneider, Eddie Griffin, Jean Reno

Premiera in Romania: 14.10.2005

Durata: 83 minute

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Un gigolo de inca doua parale
/arta-si-societate/un-gigolo-de-inca-doua-parale-1004777
1004777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.