Se pregăteşte un mega-muzeu al filmului la Los Angeles (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 aprilie 2013 45 afişări

Locuitorii din Los Angeles, dar şi cei aflaţi în trecere prin oraş ar putea avea o nouă destinaţie culturală nu peste multă vreme, dacă planurile Motion Picture Academy se materializează, scrie LA Times.

Se pregăteşte un mega-muzeu al filmului la Los Angeles (VIDEO)

Instituţia doreşte să construiască un muzeu dedicat filmului în metropola americană, un proiect ce necesită investiţii de 300 de milioane de dolari. Campania pentru atragerea finanţării necesare a început deja.

Clădirea, de forma unui dom spectaculos de sticlă, ar urma să fie construită pe o suprafaţă de 2,7 ha, să fie prevăzută cu o sală de cinema cu 1.000 de locuri şi să găzduiască expoziţii interactive dedicate istoriei Hollywoodului şi artei realizării filmelor, aproape de capitala cinematografică a lumii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/se-pregateste-un-mega-muzeu-al-filmului-la-los-angeles-video-10811978
10811978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.