Pantofii de legendă ai divelor de la Hollywood (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 august 2014 106 afişări

Cunoscut drept omul care încălţa vedetele de la Hollywood, Salvatore Ferragamo (1898-1960) a colaborat cu Judy Garland, Audrey Hepburn, Sophia Loren sau Marilyn Monroe, compania înfiinţată de el păstrând în arhive 14.000 de perechi de pantofi.

O parte dintre aceşti pantofi pot fi admiraţi la expoziţia recent deschisă la Muzeul Ferragamo din Florenţa, intitulată "Equilibrium", care va rămâne deschisă până în aprilie 2015, scrie The Telegraph.

Printre încălţările confecţionate de Ferragamo, preocupat în primul rând de confortul celor care-i purtau creaţiile, şi incluse printre exponate se numără sandalele cu talpă înaltă de plută în culorile curcubeului purtate de Judy Garland ori pantofii cui purtaţi de Marilyn Monroe în filmul "Unora le place jazzul".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/pantofii-de-legenda-ai-divelor-de-la-hollywood-galerie-foto-13027556
13027556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.