Pe cand cei patru Beatles erau tineri

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 12 iunie 2011 44 afişări

Fascinatia exercitata de Beatles se pastreaza inca vie, desi trupa s-a despartit de mult.

Mereu apar evenimente menite sa tina treaz interesul fanilor, cum ar fi licitatia organizata de casa de licitatii Guernsey din New York in aceasta toamna, unde se vor pune in vanzare fotografii si negative realizate de catre Astrid Kirchherr la inceputul anilor saizeci, cand trupa se afla abia la startul carierei, iar componenta in care a cunoscut maximul de celebritate inca nu se cristalizase.

Kirchherr i-a cunoscut pe membrii formatiei pe vremea cand acestia cantau in orasul ei natal, Hamburg, si a avut chiar o relatie cu basistul Stuart Sutcliffe, ce avea sa paraseasca trupa. Fotografa germana a reintrat in atentia publicului anul trecut, odata cu publicarea unei carti despre ea si basist si organizarea unei expozitii cu lucrarile sale la Londra.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/pe-cand-cei-patru-beatles-erau-tineri-8336462
8336462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.