Idei pentru comercianţii online: manechine virtuale 3D (VIDEO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 29 ianuarie 2012 223 afişări

O firmă din San Francisco îşi propune să uşureze cumpărarea de articole vestimentare online, prin crearea unei cabine de probă virtuale cât mai apropiate de una reală.

Aflat momentan în faza de teste, site-ul Fitiquette invită cumpărătorii să-şi creeze un cont, iar apoi un manechin virtual, pe baza măsurilor lor, astfel încât să poată proba hainele online. Informaţiile furnizate de aceştia sunt apoi corelate cu detalii despre măsuri şi materiale de la producători, iar rezultatul este un manechin 3D care poate fi rotit la 360 de grade şi îi permite clientului să vadă cum i-ar sta îmbrăcat cu produsul ales.

Reuşita Fitiquette ar ajuta la scăderea procentului de produse returnate magazinelor de către cei ce constată că nu le vine aşa cum se aşteptau.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/idei-pentru-comerciantii-online-manechine-virtuale-3d-video-9185070
9185070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.