Idee de afacere online - pentru cine îşi permite

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 noiembrie 2012 61 afişări

După apariţia unui site care le permite femeilor să-şi înregistreze ţinuta pe care o vor purta la un eveniment, ca nu cumva să vină alta îmbrăcată la fel, un altul, Vaunte.com, recent lansat, se adresează aceleiaşi dorinţe de exclusivitate, scrie The New York Times.

Accesul la acesta se face pe bază de invitaţie, iar articolele vestimentare şi accesoriile provin din garderoba editorilor şi a creatorilor de modă sau din ale newyorkezelor bogate.

Preţurile practicate vor fi mai mari decât cele dintr-un magazin tradiţional specializat în vânzarea de asemenea articole second-hand, datorită ideii de exclusivitate date de asocierea hainelor sau a accesoriilor cu o personalitate şi a faptului că astfel clientele ştiu clar de unde provine articolul cumpărat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/idee-de-afacere-online-pentru-cine-isi-permite-10347823
10347823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.