Desuuri ca-n povesti

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 30 iulie 2011 55 afişări

Pe o piata a romanelor de dragoste de 1,4 miliarde de dolari in SUA, conform unor studii, unde prind foarte bine la public povestile cu actiunea plasata pe un fundal istoric, autorii cauta sa atraga cititorii si prin veridicitate, nu numai prin imaginatie, scrie The Wall Street Journal.

Ca atare, la un recent eveniment dedicat scriitorilor de romane de dragoste, romanciera Deeanne Gist a organizat la New York un atelier cu demonstratii concrete, care sa le explice confratilor dedesubturile garderobei feminine de odinioara - mai exact, auditoriul a invatat cum se imbraca un corset si ce mai purtau femeile de altadata pe sub rochii.

Demonstratia a fost foarte bine primita, iar autorii au luat notite cu atentie, pentru a-si adecva scenele fierbinti la realitatile istorice.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/desuuri-ca-n-povesti-8546551
8546551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.