Dans la înălţime. Clipul care a fost văzut de 2,5 milioane de ori în patru zile (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 29 ianuarie 2012 37 afişări

O idee simpatică a unei stewardese din Finlanda a avut un succes peste aşteptări, clipul video postat cu această ocazie de compania pentru care lucrează adunând peste 2,5 milioane de vizualizări în patru zile.

Helena Kaartinen, care lucrează de 32 de ani ca stewardesă la compania aviatică Finnair, şi-a adunat câteva colege şi a chemat în ajutor un instructor de dans de la Bollywood, şi el fost steward pe liniile aeriene indiene. Ei au pus la punct o reprezentaţie de dans indian cu care stewardesele i-au întâmpinat la 17 ianuarie pe pasagerii zborului Finnair Helsinki-New Delhi.

"Este felul nostru de a ne arăta respectul faţă de pasagerii indieni şi că ştim ceva despre cultura lor", a declarat Kaartinen, citată de The New York Times. Stewardesele au ales melodia "Deewangi Deewangi", din filmul "Om Shanti Om", o producţie de mare succes de la Bollywood.

Clipul video cu înregistrarea dansului indian a fost postat de Finnair pe YouTube la 25 ianuarie, special pentru a felicita India de Ziua Republicii, sărbătorită la 26 ianuarie. Până duminică la prânz, clipul a fost văzut de peste 2,5 milioane de ori.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/dans-la-inaltime-clipul-care-a-fost-vazut-de-2-5-milioane-de-ori-in-patru-zile-video-9186957
9186957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.