Cristale sau prajituri?

Postat la 28 aprilie 2009 40 afişări

In incercarea de a se mentine in forma si a arata cat mai bine, vedetele de la Hollywood nu se dau in laturi de la nicio dieta sau tratament care le-ar putea ajuta.

Ultimele tendinte in materie variaza de la tratamente cu ajutorul cristalelor la cure cu prajiturele, fiecare metoda avand deja sustinatori printre celebritati. Spre exemplu, Richard Gere, Sharon Stone, Jennifer Lopez sau Uma Thurman prefera liftingul facial efectuat cu ajutorul unor cristale de grosimea unei foi de hartie, tratament promovat de catre o vindecatoare cu cristale din Los Angeles.

 

Alte vedete, ca Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Beyoncè, apeleaza la un tratament care consta in consumarea unei bauturi preparate din suc de lamaie, sirop de artar si ardei iute. Initial gandita ca metoda de detoxifiere, bautura respectiva a ajuns sa fie folosita si de catre cei ce vor sa slabeasca. Unele celebritati au gasit insa o solutie sa nu mai tina regim, preferand sa castige lupta cu kilogramele in plus aplicand metoda “mancatului atent”, care presupune sa constientizezi fiecare imbucatura. Metoda s-a dovedit foarte eficienta si pentru alungarea stresului, dupa cum sustin cei ce o promoveaza - Oprah Winfrey, Meg Ryan sau Goldie Hawn.

 

In materie de produse cosmetice, majoritatea dermatologilor si specialistilor in chirurgie estetica le considera pe cele ale marcii iS Clinical drept un “must have”. Solutia de tratament facial Fire & Ice a acestei firme, oferita la un spa din Beverly Hills, este foarte apreciata de multe vedete, printre care Halle Berry si Gwyenth Paltrow, cu argumentul ca le intinereste pielea. Alte celebritati, precum Mandy Moore sau Guy Ritchie, se trateaza cu prajiturelele doctorului Siegal, supranumit “doctorul Prajitura”. Acestea contin o combinatie secreta de aminoacizi de natura sa inhibe senzatia de foame. Celor care apeleaza la acest regim le sunt prescrise sase prajiturele pe zi si o cina “rationala” (cu toate principiile alimentare, dar nu copioasa).  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
vedete,
dieta,
Hollywood
/arta-si-societate/panorama/cristale-sau-prajituri-4252786
4252786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.