Cortina se lasă peste unul dintre cele mai cunoscute spectacole de pe Broadway. Luaţi-vă bilete din timp!

Autor: Ioana Matei Postat la 02 octombrie 2022 146 afişări

Fantoma de la Operă, cel mai longeviv spectacol de pe Broadway, îşi va trage cortina permanent în februarie 2023. Musicalul, care reprezintă un montaj din 1988 şi spune o poveste despre recesiune, război şi schimbări culturale - se va juca pentru ultima dată pe 18 februarie, potrivit unei declaraţii  făcute în presa internaţională de un purtător de cuvânt al companiei.

Numărul performanţelor la care a ajuns până acum este de 13.925. Încasările spectacolului au fluctuat de la deschiderea spectacolului, ajungând la peste 1 milion de dolari pe săptămână, dar scăzând şi la 850.000 de dolari.

Bazându-se pe un roman de Gaston Laroux, Fantoma de la Operă spune povestea unui compozitor desfigurat care bântuie opera din Paris şi se îndrăgosteşte de o soprană tânără, Christine. Muzica este realizată de Andrew Lloyd Webber, iar versurile sunt ale lui Charles Hart.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.