Cei 60 de Beatles de pe Abbey Road (VIDEO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 29 ianuarie 2012 30 afişări

Ameninţate cu dispariţia până de curând, legendarele studiouri de înregistrări Abbey Road din Londra îşi vor deschide porţile pentru o anumită categorie de public, în urma unui parteneriat semnat între proprietarul studiourilor, casa de discuri EMI, şi Fairmont, care deţine hoteluri în toată lumea.

Ca urmare, studiourile Abbey Road vor permite clienţilor cu dare de mână să vadă cum e să fii cântăreţ care-şi înregistrează un single sau un album.

Lanţul hotelier Fairmont va alege în fiecare an şaizeci dintre clienţii hotelurilor sale de lux, cărora le va oferi posibilitatea realizării unor înregistrări muzicale la Studioul 2 al Abbey Road, unde au realizat albume memorabile trupe ca The Beatles sau Pink Floyd. Cei ce acceptă invitaţia şi doresc o amintire din celebrele studiouri vor avea la dispoziţie o zi în care să înregistreze un CD, ajutaţi de un producător şi muzicieni, la fel ca toţi artiştii care colaborează cu Abbey Road, având chiar şansa de a se întâlni cu aceştia.

Abbey Road va putea fi închiriat şi de companiile dornice de un team-building muzical pentru până la 100 de angajaţi care, înainte de a se înregistra cântând piesa dorită, vor face o şedinţă de pregătire muzicală.

The Beatles - albumul "Abbey Road" (1969):

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/cei-60-de-beatles-de-pe-abbey-road-video-9185135
9185135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.