Ce mai cumpără chinezii la licitaţii

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 11 februarie 2012 58 afişări

Pasiunea pentru porumbei a unora îi poate determina să scoată sume impresionante din buzunar ca să şi-o satisfacă, lucru demonstrat de o licitaţie recentă online, în cadrul căreia o porumbiţă s-a vândut pentru suma record de 250.400 de euro, cumpărătorul fiind un bogat om de afaceri chinez.

Porumbiţa Dolce Vita va fi folosită pentru reproducere şi nu pentru participarea la curse de porumbei, un sport care câştigă tot mai mulţi adepţi în China şi căruia cumpărătorul înaripatei doreşte să-i acorde o mai mare atenţie.

Recordul anterior de preţ la o licitaţie de porumbei organizată către site-ul Pigeon Paradise (pipa.be) era de 170.000 de euro, plătiţi pentru Euro Diamond de către un cumpărător japonez.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
licitatie,
Belgia,
chinez,
bogat,
porumbita,
record,
pret,
hobby
/arta-si-societate/panorama/ce-mai-cumpara-chinezii-la-licitatii-9226922
9226922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.