Aveţi drum pe aeroportul din Vancouver? (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 octombrie 2012 24 afişări

Un whisky scoţian de la distileria Glenlivet se numără în prezent printre cele mai vechi şi mai scumpe băuturi din categoria sa.

Pus la butoi în 1940, înainte de oprirea producţiei din cauza războiului, whisky-ul a fost turnat în 100 de sticle care se pot cumpăra de pe aeroportul din Vancouver contra unei sume echivalente cu 23.000 de lire sterline. Aeroportul din Canada a fost ales pentru comercializarea preţiosului sortiment de whisky deoarece prin el tranzitează în drumul spre Asia de Sud Est sau America de Nord o mare parte din cei care-şi permit să savureze o asemenea băutură.

Sticlele de Old Glenlivet sunt doar una dintre atracţiile pe care, începând din noiembrie anul trecut, aeroportul le-a introdus pentru a-i atrage pe turiştii cu venituri ridicate. Alte articole de lux puse în vânzare în galeriile aeroportului canadian au fost un ceas Omega Ladymatic rar, la un preţ doar puţin mai mic decât al whisky-ului, sau lenjerie Victoria's Secret în boutique-ul firmei, primul de acest fel deschis în Columbia Britanică.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/aveti-drum-pe-aeroportul-din-vancouver-video-10170598
10170598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.