Atelier cu noroc

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 ianuarie 2021 44 afişări

Atelier cu noroc

Când şi când apare câte-o raritate pentru care se caută cât mai repede un colecţionar dispus s-o „adopte”. O asemenea raritate este o maşină Bugatti Type 57S descoperită în atelierul unui britanic pasionat de maşini după moartea acestuia. Autovehiculul va fi scos la licitaţie de către casa Bonhams, care se aşteaptă să se vândă cu până la 9,5 milioane de dolari, scrie CNN.

Produsă la finalul anilor treizeci, maşina, considerată cel mai rapid şi exclusivist autovehicul care se putea cumpăra la vremea sa, conform oficialilor Bonhams, a fost achiziţionată de ultimul său proprietar, Bill Turnbull, în 1969. Acesta s-a apucat de restaurare, reuşind aproape să termine până la moartea sa anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
licitatii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.