Melodia zilei: Daniel Max Dragomir - "Niciodată nu e de ajuns"

Postat la 19 ianuarie 2014 155 afişări

Daniel Max Dragomir, fost concurent la "Vocea României", a lansat în această săptămână împreună cu MediaPro Music primul clip din cariera sa, pentru piesa "Niciodată nu e de ajuns", compusă chiar de el împreună cu colegii săi din trupa Smashed Mosquito.

Melodia zilei: Daniel Max Dragomir - "Niciodată nu e de ajuns"

Filmările, în regia lui Vlad Roşca şi Larry Maronese, au durat aproape 24 de ore şi au avut loc într-un cadru de poveste, la o grădiniţă din Băneasa. În clip apar un robot şi o fetiţă care la numai 8 ani este deja o artistă cu potenţial: face balet şi street dance.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii "Vocea României" şi a fost unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/melodia-zilei-daniel-max-dragomir-niciodata-nu-e-de-ajuns-11926016
11926016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.