Vila Playboy, scoasă la vânzare pentru 200 de milioane de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iunie 2016 597 afişări

Vila Playboy, scoasă la vânzare pentru 200 de milioane de dolari

Celebra vilă Playboy, o construcţie din 1927 cunoscută pentru petrecerile exotice care adunau staruri de cinema, sportivi de renume şi miliardari va fi vândută unei persoane care o cunoaşte foarte bine: un vecin.

Daren Metropoulos, director în cadrul firmei de investiţii Metropoulos & Co., este proprietarul vilei alăturate pe care a cumpărat-o în anul 2009. El a anunţat recent că este mai puţin interesat de istoria agitată a vilei şi mai mult de păstrarea detaliilor sale arhitecturale, având în vederea anul construcţiei. "Istoria acestei proprietăţi este mai importantă decât faima sa, iar ocazia de a participa la conservarea ei este un privilegiu", a spus omul de afaceri.

Arhitectul vilei este Arthur Rolland Kelly, care a "desenat" sute de imobile în zona oraşului Los Angeles.

Casa a fost listată de brokerul imobiliar Mauricio Umansky la preţul de 200 de milioane de dolari. Ea a fost cumpărată de Playboy Enterprises în 1971 pentru 1,05 milioane şi a fost ocupată de Hugh Heffner, proprietarul revistei pentru adulţi.

Proprietatea are 29 camere, inclusiv 12 dormitoare, iar terenul se întinde pe o suprafaţă de 5 hectare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/vila-playboy-scoasa-la-vanzare-pentru-200-de-milioane-de-dolari-15444681
15444681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.