Viaţa fabuloasă a tinerei care vinde haine de copii cu 5.000 de euro şi legătura ei cu dictatorul care îşi fierbe inamicii în ulei - GALERIE FOTO

Postat la 02 iulie 2017 963 afişări

Diora Usmanova, de 27 de ani, vinde haine de copii de mii de euro în magazinul ei din Moscova. Tânăra este nepoata lui Shavkat Mirziyoyev, care ocupă de ani buni funcţia de prim-ministru al statului Uzbekistan.

Creaţiile ei includ rochii cu perle bazate pe istoria ţaristă a Rusiei, dar tânăra a fost acuzată de ipocrizie şi imoralitate, fiind detaşată de viaţa de zi cu zi din ţara ei natală.

Unchiul ei este loial liderului autoritar din Uzbekistan, preşedintele Islam Karimov, în vârstă de 78 de ani. Karimov este celebru pentru faptul că obişnuia să îşi fiarbă adversarii politici în ulei şi pentru că şi-a plasat propria fiică, Gulnara, în arest la domiciliu în urma unui scandal de corupţie în care sunt implicate miliarde de dolari şi companii de pe trei continente.

Citeşte aici povestea Gulnarei, cea care a cântat cu Julio Iglesias şi a furat milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/viata-fabuloasa-a-tinerei-care-vinde-haine-de-copii-cu-5-000-de-euro-si-legatura-ei-cu-dictatorul-care-isi-fierbe-inamicii-in-ulei-galerie-foto-16540328
16540328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.