Topul celor mai scumpe 10 parfumuri din lume (GALERIE FOTO)

Postat la 18 august 2010 2075 afişări

Parfumurile scumpe si faimoase sunt numite „diamante lichide”, atat din pricina pretului piperat pe care il au, cat si pe baza combinatiilor unice de extracte de flori, fructe si lemn.

Cele mai scumpe zece parfumuri din lume sunt create de designeri celebri din lumea modei si a bijuteriilor, potrivit worldinterestingfacts.com.

In plus, parfumurile sunt depozitate in sticlute care mai de care, din aur alb, cu diamante si cristale incrustate. Spre exemplu, Baccarat este cunoscut pentru utilizarea de sticlute incrustate cu cristale pentru ca parfumurile exclusive pe care le produce. Pe de alta parte, parfumul Caron's Poivre se gaseste intr-o sticluta incrustata cu cristale si capac din aur alb.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parfumuri,
lux,
pret,
bani
/arta-si-societate/lifestyle/topul-celor-mai-scumpe-10-parfumuri-din-lume-galerie-foto-6947828
6947828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.