Submersibil de lux la purtător (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 septembrie 2014 69 afişări

Cum plictiseala se poate instala şi în rândul celor ce-şi petrec timpul liber la bordul unui superiaht, au apărut firme care le oferă proprietarilor acestor ambarcaţiuni luxoase posibilitatea să coboare de pe puntea acestora în adâncuri, alături de prieteni.

Astfel, spre deosebire de minisubmersibilele disponbile deja pentru cei bogaţi, un nou produs lansat de compania U-Boat Worx din Olanda este adaptat transportului şi utilizării de pe un superiaht.

Cu o înălţime de circa 1,70 metri şi o greutate de 3.500 de kilograme, Super Yacht Sub 3 poate fi uşor stocat şi manevrat pe un superiaht şi poate duce trei oameni la o adâncime de 300 de metri, permiţându-le să să admire flora şi fauna marină vreme de până la 12 ore, cât ţine bateria.

Primele modele vor fi disponibile pentru livrare începând din septembrie 2015, iar preţurile încep de la 1.750.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/submersibil-de-lux-la-purtator-galerie-foto-13222267
13222267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.