Masini de lux si fete frumoase la Chicago Auto Show (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 februarie 2011 385 afişări

Chicago Auto Show este un eveniment atat de popular si iubit in Chicago incat ar putea impresiona chiar si cel mai pretentios ochi al unui iubitor de masini. Asta pentru ca surprizele din 2011 starnesc interesul oricarui vizitator.

Cinci circuite "Ride and Drive" chiar in interiorul complexului. Asta inseamna ca vizitatorii pot testa noile modele pentru a-si face o impresie cat mai apropiata de realitate. Putine alte amplasamente din lume pot oferi astfel de posibilitati, precum cele de a oferi mai mult decat un ecran static. Important nu e faptul ca iti petreci cinci minute in masina preferata, ci intregul spectacol aflat in continua desfasurare. Sute de standuri, mii de masini si marketing la cel mai inalt nivel.

Chicago Auto Show 2011 este si un loc de intalnire impresionant. Organizatorii speculeaza si spun ca multe povesti de dragoste au pornit tocmai de la salon: "Cine mai are nevoie de fabrici de ciocolata cand sunt atatea masini superbe la un loc?"

Fie ca vorbim de Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, Chrysler 300C sau alte modele noi, showul va fi la inaltime.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/masini-de-lux-si-fete-frumoase-la-chicago-auto-show-galerie-foto-7972621
7972621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.