Liceul din India care a scos manageri ce conduc companii uriaşe precum Microsoft, Adobe sau Mastercard

Autor: Florin Casota Postat la 03 aprilie 2018 623 afişări

Dacă vrei ca fiul sau fiica ta să ajungă să conducă companii puternice de pe tot globul poate ar trebui să-ţi trimiţi copilul la licelul Hyderabad Public School din Begumpet, India, scrie Business Insider

Liceul din India care a scos manageri ce conduc companii uriaşe precum Microsoft, Adobe sau Mastercard

Într-un interviu cu Stephen Dubner, Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, a menţionat că a făcut liceul Hyderabad, locul unde au făcut cursuri şi Shantanu Narayen, CEO-ul Adobe, şi Ajay Banga, CEO-ul Mastercard.

Hyderabad Public School este o şcoală privată ce a fost infiinţată în 1923 şi a fost modelată după Eton College din Londra, iar anul trecut a fost inclusă în top 10 al celor mai bune şcoli din India.

Şcoala se află în Hyderabad, oraşul sudic indian care între timp a devenit un hub al tehnologiei din India, în parte, datorită faptului că oraşul a devenit sediul Microsoft India încă din 1990. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.