Idei de afaceri: expert online în redecorarea casei (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 martie 2014 248 afişări

O schimbare în locuinţă e considerată o chestiune complicată de multă lume, care o tot amână, neştiind de unde să înceapă sau nedorind momentan să-şi bată capul cu ea.

Au apărut, mai nou, site-uri care-şi propun să-i ajute pe cei aflaţi în această situaţie, scrie San Francisco Chronicle. Spre exemplu, DesignMine, al bursei de profil Home Advisor, permite utilizatorilor să-şi creeze schiţe pentru decorat camerele cu ajutorul unei baze de fotografii grupate pe stiluri, apoi să caute persoane specializate care să le transforme planurile în realitate. Site-ul este disponibil şi ca aplicaţie pentru iPad.

Pe Decorist, utilizatorii încarcă fotografii cu camera vizată pentru renovare, precizează bugetul disponibil şi stilul preferat, iar designerii care colaborează cu site-ul le creează o machetă virtuală a încăperii şi o listă de unde se pot cumpăra elementele care apar în ea.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-expert-online-in-redecorarea-casei-galerie-foto-12357752
12357752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.