Gheţarul zburător

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iulie 2017 155 afişări

O aniversare se poate marca fie printr-o petrecere, fie prin ceva mai deosebit care să atragă atenţia, soluţie aleasă de compania aeriană Icelandair.

Gheţarul zburător

Cum în 2017 transportatorul împlineşte 80 ani de funcţionare, acesta s-a gândit să ceară ajutorul unor artişti pe mâna cărora a lăsat un Boeing 757-200. Tema aleasă pentru decorarea avionului a fost spectaculosul gheţar Vatnajökull din sud-estul Islandei, deoarece compania este susţinătoarea unei organizaţii care promovează activităţile de cercetare şi educaţionale dedicate acestuia.

Transfomarea vizuală a avionului în gheţar a durat 24 de zile şi a necesitat 195 de litri de vopsea, iar aeronava astfel decorată va fi alocată curselor transatlantice. Motivul decorativ al gheţarului se menţine şi în interiorul Boeingului, unde iluminarea specială albastră aminteşte de atmosfera de sub gheaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.