Facebook schimbă regulile privind fotografiile. Femeile vor avea voie să posteze poze în care alăptează

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 iunie 2014 130 afişări

Facebook schimbă regulile privind fotografiile. Femeile vor avea voie să posteze poze în care alăptează

Decizia Facebook vine după ce mii de persoane s-au plâns de modul în care Facebook administrează fotografiile postate. Până în prezent, orice poză în care se puteau vedea sânii unei femei era considerată a avea caracter explicit sexual. Compania a cerut însă moderatorilor să analizeze mai mulţi factori înainte de a decide eliminarea unei postări.

Astfel, pozele ce prezintă alăptarea unui copil nu vor mai fi considerate ca având caracter sexual. Această regulă se va aplica pentru mai multe tipuri de fotografii considerate non-sexuale.

Francesca Entwistle, una dintre cele mai cunoscute activiste împotriva cenzurii de pe Facebook, a declarat următoarele: "Este bine că Facebook a răspuns, într-un final, solicitărilor venite de la atâţi utilizatori. Ei voiau doar să împărtăşească şi cu alţii momentele petrecute alături de bebeluş."

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/facebook-schimba-regulile-privind-fotografiile-femeile-vor-avea-voie-sa-posteze-poze-in-care-alapteaza-12752833
12752833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.