Programul "Litoralul pentru toţi", prelungit. Turiştii pot merge la mare cu 50% reducere la cazare până pe 22 iunie

Postat la 13 iunie 2014 43 afişări

Hotelierii din staţiunile de la mare vor prelungi cu o săptămână, până la 22 iunie, ofertele cu preţuri reduse la jumătate practicate în cadrul programului "Litoralul pentru toţi" care se încheie duminică şi prin care au mers în vacanţă 6.000 de turişti, potrivit datelor patronatelor din turism.

Programul "Litoralul pentru toţi", prelungit. Turiştii pot merge la mare cu 50% reducere la cazare până pe 22 iunie

 "Hotelierii de la mare s-au gândit să vină în întâmpinarea turiştilor şi să acorde în continuare reduceri la vacanţele derulate până pe 22 iunie. Vrem să stimulăm astfel să vină la mare şi persoanele cu venituri mici şi foarte mici, care, din păcate, sunt din ce în ce mai multe în România", a declarat vineri într-un comunicat Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Majoritatea celor care au mers pe litoral în cadrul programului au optat pentru staţiunile Mamaia şi Eforie Nord.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-litoralul-pentru-toti-prelungit-turistii-pot-merge-la-mare-cu-50-reducere-la-cazare-pana-pe-22-iunie-12750635
12750635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.