Fanii din China îşi cumpără scutiri medicale pentru a putea sta acasă la meciurile de fotbal

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 iunie 2014 85 afişări

Fanii din China îşi cumpără scutiri medicale pentru a putea sta acasă la meciurile de fotbal

Campionatul mondial "îmbolnăveşte" tot mai multe persoane în China, relatează CNN. Fanii se pregătesc de sărbătoare cumpărând tot mai multe adeverinţe medicale false de pe site-uri online.

Cele mai multe meciuri din Brazilia vor avea loc la ore târzii în China, mai precis între 3 şi 6 dimineaţa. Presa din China a numit evenimentul "campionatul mondial cu cea mai mare diferenţă de fus orar din istorie". Pesemne că asiaticii au uitat de campionatele din '30, '50, '70, '78 şi '86.

Preţul unei adeverinţe false poate ajunge şi la 50 de dolari, însă iubitorii de fotbal sunt de părere că preţul merită. "Meciurile sunt distractive doar dacă le urmăreşti în direct. Înregistrările nu au niciun sens", a declarat un suporter numit Liu.

Unele companii au abordat problema într-un mod neaşteptat: au oferit angajaţilor trei zile în plus de concediu pentru a-şi putea susţine favoriţii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fanii-din-china-isi-cumpara-scutiri-medicale-pentru-a-putea-sta-acasa-la-meciurile-de-fotbal-12746835
12746835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.