LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cum să scapi de o rezervare la hotel

Postat la 07 iunie 2017 531 afişări

Planurile de călătorie pot fi date peste cap de evenimente neprevăzute, iar cei cărora li se întâmplă acest lucru se văd nevoiţi să renunţe la rezervările hoteliere făcute.

Cum să scapi de o rezervare la hotel

Cum anulatul unei rezervări poate însă fi dificil sau costisitor în funcţie de momentul la care se face, cei aflaţi în această situaţie au posibilitatea de a găsi pe cineva care să o preia, scrie New York Times. Până nu demult, singura soluţie o reprezenta site-ul eBay.

Între timp însă au apărut companii online specializate, ca RoomerTravel, care are birouri la New York şi Tel Aviv, şi Cancelon, care are sediul la Boston. Acestea creează o piaţă secundară pentru rezervările hoteliere, unde vânzătorii au posibilitatea de a solicita ce preţ doresc, nefiind însă garantată vânzarea. Cei care apelează la aceste site-uri sunt încurajaţi să ofere reduceri, ca să atragă cumpărători, iar în cazul Cancelon potenţialul cumpărător poate face o ofertă mai mică de preţ vânzătorului.

Rezervările hoteliere nerambursabile scoase la vânzare pe RoomerTravel şi Cancelon devin vizibile şi pe anumite site-uri de turism, unde pot fi găsite de către cei care caută oferte pentru călătorii. Experţii din domeniul turismului îi avertizează însă pe cei care au de gând să cumpere o rezervare în acest mod să se asigure că s-au operat modificările necesare transferului, ca să nu apară probleme.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-scapi-de-o-rezervare-la-hotel-16413943
16413943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.