Cum au devenit adidaşii o soluţie pentru un aer curat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 martie 2017 215 afişări

Obiecte de colecţie pentru împătimiţi, adidaşii se dovedesc o soluţie foarte bună pentru cei care vor să se ferească măcar un pic de poluarea atmosferică a oraşului în care trăiesc, în viziunea unui designer din China, Wang Zhijun, scrie CNN.

Cum au devenit adidaşii o soluţie pentru un aer curat

Fost maratonist, printre altele, acesta confecţionează măşti antipoluare din adidaşi lansaţi în ediţie limitată, iar scopul său este de a atrage atenţia asupra impactului poluării. Acesta a început a folosi bucăţi din adidaşi de colecţie pentru a confecţiona măşti în 2014 şi a realizat de atunci mai bine de 20 de bucăţi.

Cea mai cunoscută piesă a sa este o mască făcută dintr-o pereche de Adidas Yeezy Boost 350 V2 semnată Kanye West. ncălţările folosite pentru măşti, susţine Wang Zhijun, nu sunt purtate, ci noi atunci când li se dă noua întrebuinţare.

Ideea i-a venit după ce la un moment dat nu a mai putut să alerge din cauza smogului din Beijing, iar măştile create de el au atras atenţia unor mari firme care au început să-i trimită ele încălţări pentru proiectele sale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.