Cum arată una dintre cele mai bogate femei din lume. Aceasta este văduva fondatorului Apple

Postat la 01 aprilie 2017 413 afişări

Un număr-record de femei şi-au făcut loc în topul celor mai bogate persoane din lume, împreună având venituri de 852,8 miliarde de dolari. Cea mai mare parte a miliardarelor au moştenit uriaşele lor averi.

Cum arată una dintre cele mai bogate femei din lume. Aceasta este văduva fondatorului Apple

Laurene Powell Jobs, în vârstă de 53 de ani, este o femeie de afaceri din America, fondator şi executiv al companiei Emerson Collective şi, de asemenea, se ocupă de trustul Laurene Powell Jobs.

Aceasta este  văduva lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple Inc. şi se numără printre cele mai bogate femei din lume, deţinând o avere de 20 de miliarde de dolari. Publicaţia Forbes a realizat un top al celor mai bogate femei din lume, iar Liliane Bettencourt, în vârstă de 94 de ani, este cea care-l domină, cu o avere de aproape 40 de milioane de dolari.

Citiţi mai multe şi vedeţi imagini pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.