Cum arată primul mall subacvatic. Vizitatorii vor trebui să meargă pe apă pentru a intra -GALERIE FOTO

Postat la 05 noiembrie 2016 705 afişări

Un mall futuristic va transforma faleza din West Palm Beach începând cu 2018: pentru a ajunge la magazine, vizitatorii vor trebui să meargă pe apă.

Nu se vor uda, desigur, pentru că întregul complex se află pe o bază flotantă inspirată de tehnologia folosită la submarine.

Mall-ul Currie Park va ocupa o suprafaţă de 19 hectare în Lake Worth Lagoon, Florida. Pe lângă restaurante şi magazine, uriaşul complex va oferi şi apartamente cu o vedere spectaculoasă. În timpul liber, norocoşii chiriaşi pot sta în piscina circulară din mijlocul oceanului.

Designul a fost realizat de către firma de arhitectură Carlo Ratti, ce are birouri la Torino, Londra şi Boston. Lucrările se vor încheia până în 2018, iar mall-ul va fi deschis în cursul acelui an.

Sursa: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.