Cum arată cel mai nou spaţiu de divertisment inaugurat într-un centru comercial

Autor: Ioana Matei Postat la 07 februarie 2014 304 afişări

Băneasa Shopping City are o nouă zonă de divertisment, situată la etajul doi al centrului comercial. Zona de distracţie oferă, pe o suprafaţă de 1500 mp, distracţii care pornesc de la piste de bowling, până la simulatoare F1.

Aflat la etajul doi al centrului comercial Băneasa Shopping City, în Grand Combo se găsesc mese de biliard, piste de bowling. prima zonă de Suffleboard din România, dar şi un perete de bouldering. În spaţiul de divertisment există şi o zonă de gaming, dotată cu console Xbox şi simulatoare auto care imită cursele de Formula 1.

Costurile pentru distracţiile din Grand Combo variază între cinci şi 144 de lei. Pentru o oră de bowling de pildă, preţurile sunt cuprinse între 33 şi 88 de lei, pentru categoria normal şi între 44 şi 144 de lei, pentru categoria VIP. Pentru biliard, vizitatorii spaţiului de divertisment trebuie să plăteasacă între opt şi 35 de lei, iar pentru consolele Xbox, între cinci şi 35 de lei.

Grand Combo găzduieşte şi un restaurant de tip American diner, inspirat din design-ul anilor 1950. În vecinătatea restauranutului a fost creat un spaţiu sub forma unui deal cu iarbă artificală, destinat copiilor.

Proiectul face parte, alături de centrul expoziţional Grand Cosmos şi Grand Cinema Digiplex, din Grand Entertainment, divizia Băneasa Developments specializată în leisure şi entertainment.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-cel-mai-nou-spatiu-de-divertisment-inaugurat-intr-un-centru-comercial-12038525
12038525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.