Cum a reuşit o tânăra să facă 30.000 de lire sterline vânzând haine vechi. Face suficienţi bani să îşi plătească şcola şi 3 vacanţe pe an

Postat la 01 martie 2016 988 afişări

Cum a reuşit o tânăra să facă 30.000 de lire sterline vânzând haine vechi. Face suficienţi bani să îşi plătească şcola şi 3 vacanţe pe an

Laura Rose, 21 de ani, a început să-şi vândă hainele care nu i se mai potriveau  pentru a face bani de buzunar. Curând a descoperit că îi place să vândă haine şi a trecut şi în garderobele prietenilor. A început să vândă hainele prietenilor, însă a cumpărat haine şi de la magazine second hand, care apoi erau vândute mai scump pe eBay. Astfel a reuşit să câştige 30.000 de lire sterline, bani destui pentru a-şi plăti cursurile la universitate şi pentru trei excursii pe an, scrie Daily Mail.

„Am început să-mi vând lucrurile de care nu aveam nevoie. Am câştigat doar vreo 20 de lire, dar mi-am dat seama că îmi plăcea să fac asta”, a declarat Rose. „La început m-am gândit că este o metodă bună de a face bani de buzunar, dar curând am început să vând şi lucrurile prietenilor”, adaugă ea.

A început să cumpere produse de la licitaţii de pe eBay, pe care le vindea mai scump. „Cumpăram produse şi cu o liră, apoi le vindeam cu 20”, susţine ea. „Nu este uşor, îţi ia foarte mult timp pentru a avea succes, este o chestiune de perseverenţă. După vreo şase luni am început să fac un produs considerabil. Nu s-a întâmplat peste noapte.”

Tânăra de 21 de ani susţine că această afacere îi aduce destui de mulţi bani pentru a-şi permite vacanţe în Spania, Franţa sau Italia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-a-reusit-o-tanara-sa-faca-30-000-de-lire-sterline-vanzand-haine-vechi-face-suficienti-bani-sa-isi-plateasca-scola-si-3-vacante-pe-an-15091322
15091322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.