Cum a ajuns o tânără de 25 de ani cea mai de succes artistă de care nu a auzit nimeni

Postat la 11 noiembrie 2016 1416 afişări

Cum a ajuns o tânără de 25 de ani cea mai de succes artistă de care nu a auzit nimeni

Clipurile ei de pe Youtube sunt urmărite de milioane de oameni, designerii Alexander Wang şi Jeremy Scott o consideră prietenă şi muză, iar Method Man a inclus-o în cel mai recent videoclip al său.

"Călătoresc des şi i-am văzut fanii din Chile, din Brazilia sau din toată Europa. Nu e doar un superstar din Asia, e un superstar global", a povestit Jeremy Scott celor de la CNN în timpul New York Fashion Week.

Sunt şanse foarte mari să nu ştiţi despre cine vorbeşte Scott: CL, sau Lee Chae-rin, are însă din ce în ce mai mulţi fani.

CL (25 de ani) şi-a început cariera în Coreea de Sud, ca solistă a grupului 2NE1, care în 2014 a lansat albumul Crush - acesta a devenit în scurt timp cel mai bine vândut album coreean din istoria Billboard.

A anunţat că va lansa un album solo la finalul acelui an şi a încheiat un parteneriat cu agentul Scooter Braun (care a reprezentat, de-a lungul timpului, artişti precum Usher sau Ariana Grande). Evident, drumul ei către succes nu a fost lipsit de obstacole: "În aceste zile, majoritatea fanilor mei sunt copii care au crescut cu internetul. Sunt peste tot, şi îi apreciez chiar dacă mă iubesc sau mă urăsc, pentru că oricare dintre aceste sentimente presupune mult efort", a spus tânăra.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.