Confesiunile celui mai iubit fotomodel de pe Bloomberg: În viaţă trebuie să ştii să spui NU

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 iulie 2014 915 afişări

Confesiunile celui mai iubit fotomodel de pe Bloomberg: În viaţă trebuie să ştii să spui NU

Xenia Tchoumitcheva, proprietara siteului online de lux chicoverdose.com, susţine că femeile din mediul de afaceri trebuie să înveţe să refuze proiectele care nu coincid cu planul lor de carieră, chiar dacă acestea pot genera venituri mari pe termen scurt.

"Cred că pentru o femeie imaginea este importantă până la un anumit punct. Sunt femeie şi sunt şi fotomodel, aşa că uneori apar nişte clişee pe care trebuie să le depăşesc. Cu cât munceşti mai mult cu atât eşti mai luat în serios în orice domeniu. Profesionalismul este o caracteristică importantă în mediul de afaceri", spune, pentru Businesss Magazin, Xenia Tchoumitcheva.

"Uneori trebuie să înveţi să spui NU unor proiecte, chiar dacă îţi aduc foarte muţi bani. Dacă nu se potrivesc cu direcţia şi planurile tale sau dacă nu te poţi ocupa corespunzător de ele, e mai bine să refuzi", mai spune Tchoumitcheva.

Xenia Tchoumitcheva, o tânără cunoscută publicului larg după ce a fost declarată Miss Elveţia, a renunţat să lucreze pentru instituţiile financiare JP Morgan Chase, Merrill Lynch Capital Markets şi Duet Asset Management pentru a-şi construi propriul business.

Xenia Tchoumitcheva a absolvit facultatea de economie a Università della Svizzera Italiana în 2010 şi a lucrat ca stagiar în cadrul băncii de investiţii JP Morgan şi are cel mai vizionat profil din reţeaua Bloomberg. După ce şi-a început cariera la 12 ani, a avut o primă participare la concursul Miss Elveţia care a stârnit numeroase controverse din cauză că nu a fost ea cea care a câştigat. A avut numeroase apariţii pe coperta revistelor de lux şi, după ce a studiat şi actoria, a avut câteva roluri în reclame şi videoclipuri muzicale. Şi-a continuat cariera în actorie cu rolul personajului principal din scurtmetrajul  “Les Enfants de la Hônte” al regizorului francez Alain Margot, dar a avut un rol şi în filmul american „Without men”, unde a jucat cu Eva Longoria şi Cristian Slater.

Xenia Tchoumitcheva vorbeşte cinci limbi străine (italiană, rusă, franceză, engleză şi germană) şi studiază în prezent limba spaniolă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
bloomberg,
viata,
confesiuni
/arta-si-societate/lifestyle/confesiunile-celui-mai-iubit-fotomodel-de-pe-bloomberg-in-viata-trebuie-sa-stii-sa-spui-nu-12948183
12948183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.