Cele mai bune zece restaurante din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Dorin Oancea Postat la 01 mai 2012 61 afişări

Una dintre cele mai prestigioase topuri al restaurantelor din întreaga lume este realizat de revista "Restaurants" şi se bazează pe voturile a 800 de specialişti în domeniu – critici, chefs, proprietari de restaurante, gastronomi.

Cele mai bune zece restaurante din lume (GALERIE FOTO)

Topul a fost realizat, pentru prima oară, în 2002, în perioada în care El Bulli stăpânea lumea culinară. Aşa că restaurantul condus de Ferran Adria şi-a rezervat şefia a cinci din cele 12 clasamente întocmite până acum. "The French Laundry", din Yountville, California, a câştigat anii 2003 şi 2004, iar "The Fat Duck" din Bray, Marea Britanie, şi-a rezervat anul 2005. În ultimii ani bucătăria nordică a venit în centrul atenţiei.


CITEŞTE ŞI:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
Restaurants,
topuri,
culinar
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-bune-zece-restaurante-din-lume-galerie-foto-9584278
9584278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.