Ce nu face omul pentru un fum de ţigară (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 decembrie 2013 504 afişări

Alungaţi din baruri şi companii, fumătorii îşi creează colţişoare în propriile case unde să poată savura în tihnă o ţigară, o pipă sau un trabuc, scrie Wall Street Journal.

Tendinţa este vizibilă în rândul celor cu case luxoase care sunt dispuşi să cheltuie şi zeci de mii de dolari pentru a-şi crea o zonă elegantă de fumat, cât mai bine izolată de restul locuinţei, pentru a nu deranja membrii nefumători ai familiei.

Se merge chiar până la instalarea unui sistem de ventilaţie separat de cel al casei, iar pentru a nu lăsa mirosul de fum să iasă din încăpere, camerele de fumat sunt prevăzute cu podele de lemn şi au lambriuri pe pereţi, ceea ce contribuie la un aer de eleganţă retro. Mai mult, odată cu creştera popularităţii colţişorului de fumat, au apărut şi firme care să amenajeze la cerere aşa ceva pentru clienţi interesaţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-nu-face-omul-pentru-un-fum-de-tigara-foto-11805370
11805370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.