A investit aproape 500.000 de euro în operaţii pentru a arăta ca păpuşa Ken - GALERIE FOTO

Postat la 10 iulie 2017 227 afişări

Rodrigo Alves, devenit cunoscut în întreaga lume după ce a trecut prin zeci de operaţii cu scopul de a arăta ca păpuşa Ken, şi-a etalat rezultatele ultimelor intervenţii chirurgicale în timpul unei vacanţe petrecută în Marbella, scrie Prosport.ro

Mai nou, tânărul de 33 de ani şi-a modificat abdomenul şi muşchii pectorali cu ajutorul unui chirurg estetician şi se pregăteşte să înceapă filmările pentru reality show-ul "Plastics of Hollywood".

Brazilianul a început operaţiile în urmă cu 13 ani, iar între timp a cheltuit peste 400.000 de euro pentru a arăta ca păpuşa Ken. A suferit 51 de operaţii şi peste 100 de intervenţii cosmetice, ce includ implanturi în pectorali şi abdomen, transplant de păr, liposucţii şi operaţii estetice la nivelul feţei.

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.