A adunat în 30 de ani o colecţie uluitoare de la gunoi şi a transformat garajul în muzeu. Putem descoperi chiar şi un Brâncuşi - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 martie 2016 791 afişări

Al doilea etaj al unui garaj din New York folosit pentru maşinile de gunoi adăposteşte o colecţie secretă de obiecte din cele mai diverse: jucării, tablouri, echipament sportiv sau audi, instrumente muzicale şi obiecte casnice scumpe. Obictele au fost adunate de Nelson Molina, un lucrător la serviciul de gunoieri, timp de 30 de ani.

Putem descoperi inclusiv o copie a Domnişoarei Pogany, de Brâncuşi, alături de reproduceri după pictori celebri, obiecte de decor sau o colecţie de plăci de înmatriculare auto.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/a-adunat-in-30-de-ani-o-colectie-uluitoare-de-la-gunoi-si-a-transformat-garajul-in-muzeu-putem-descoperi-chiar-si-un-brancusi-galerie-foto-15151231
15151231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.